Stal Schouten

    Coachingspraktijk & Manege 

Paardrijden zonder angst


Coaching traject, Rijden zonder angst voor ruiters

Elke ruiter heeft in zijn of haar ruiter carrière wel eens een periode mee gemaakt dat je angstig was tijdens het paardrijden. Bijvoorbeeld als je een keer van het paard gevallen bent, een keer gebeten bent door een paard,  er paard er flink 'vandoor' is gegaan of je dit hebt zien gebeuren bij een mederuiter.  

Paardrijden is een ontzettend leuke sport, het contact met het dier en het lekker buiten bezig zijn maken deze sport extra leuk. Daarnaast is het ook nog heel goed voor je om paard te rijden, zowel fysiek als psychisch. Het is daarom extra jammer als je door de angst minder plezier hebt in het paardrijden. 

Wij kunnen je helpen je angst te overwinnen zodat je weer volop kunt genieten van onze leuke sport. In een individueel traject gaan we je angst in kaart brengen en hier stap voor stap aan werken om je te helpen je angst te overwinnen. Dit alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het traject is ook te volgen met je eigen paard op jouw locatie.
Investering coaching traject rijden zonder angst, € 45,- per uur**
Traject van 5 uur voor € 202,-**
Traject van 10 uur voor € 382,-**                                                ** exclusief reiskosten

Cursus, Rijden zonder angst voor beginnende ruiters
Sommige ruiters willen heel graag leren paardrijden maar vinden het paard toch wel een heel groot en een beetje spannend dier. Voor deze ruiters hebben we een cursus van 5 of 10 lessen waarin we rustig kennis maken met het paard en je van alles leert over het paard en de eerste stapjes van het paardrijden, om met vertrouwen verder te leren paardrijden.  Uit onze eigen ervaring blijkt dat ruiters die eerst deze cursus hebben gevolgd met meer vertrouwen rijden en daardoor ook het paardrijden sneller oppakken en later als ruiter minder snel een angst ontwikkelen tijdens het paardrijden.

Alle ruiters die bij onze manege leren rijden, starten met deze cursus geïntegreerd in de lessen . Maar ook als je geen lessen bij de manege van Stal Schouten wilt volgen, maar wel een goede basis wilt leggen om te leren paardrijden ben je van harte welkom om deze cursus te volgen. 
Investering cursus van 5 lessen van een uur € 136,50
Investering cursus van 10 lessen van een uur € 252,-

Wilt u meer informatie of aanmelden neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.