Stal Schouten

    Coachingspraktijk & Manege 

Ponykamp

In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie organiseren we op stal een ponykamp.


Meivakantie en herfstvakantie

Het ponykamp in de meivakantie en de herfstvakantie is een dagkamp waarbij je overdag op stal bent en thuis slaapt. Dit kamp duurt 2 dagen waarbij je zelf kan aangeven of je 1 of 2 dagen mee wilt doen.

Zomervakantie

Hierbij maken we onderscheid in het ponydagkamp voor kinderen tot ongeveer 12 jaar waarbij je overdag op stal bent en eind van de middag weer naar huis gaat en het Tienerkamp is voor ruiters vanaf 12 jaar, waarbij je op stal blijft slapen.
Her ponykamp in de zomervakantie bestaat uit 4 dagen.

Het ponykamp is voor iedereen die gek is op paarden (ervaring is handig maar niet noodzakelijk). We werken met kleine groepen van ongeveer 8 ruiters. We gaan twee keer per dag met de paarden aan de slag. Wat we dan precies gaan doen zal afhangen van de groep en wat jullie persoonlijke doelen zijn. Je kan dan denken aan een buitenrit maken, een menles, een springles, voltige, zitles, een dressuurproef rijden, een wandel/obstakel parcours, ringsteken. Tussen het werken met de paarden door zullen jullie zelf veel van de verzorging van de paarden op je nemen.

Data Ponykamp 2021, worden eind maart/begin april gepland

Meivakantie


Zomervakantie


Herfstvakantie


Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.